Padažas mėsai su „Bajoriškių“ spirito actu

Ingredientai:
• 1 smulkiai pjaustytas svogūnas
• 1 smulkiai pjaustyta paprika
• Didelė sauja šviežių krapų
• 1 mulkiai pjaustytas čili pipiras (jei nemėgstate aštriai galite nenaudoti)
• 2 česnako skiltelės
• 2 arbatiniai šaukšteliai juodųjų pipirų žirnelių
• 200 ml
„Bajoriškių“ aromatizuoto spirito acto
arba paprasto spirito acto
• 200 ml atvėsusio virinto vandens
Paruošimo būdas:
Ingredientus supjaustome, sudedame į stiklainį, užpilame actu ir vandeniu. Paliekame nakčiai.
Naudojimas:
Iškepus mėgstamus kepsnius, šašlykus ar kitą mėsą sudėjus į puodą pašlakstykite šiuo padažu. „Bajoriškių“ spirito actas suteiks rūgštumo, o daržovės šviežumo ir gaivumo.
Skanaus!






