Bajoriškių KREMINIS padažas

Gurmaniškas ir prabangus skonis

Bajoriškių
Bajoriškių kreminis padažas

Bajoriškių kreminio padažo sudėtis

Kreminis padažas su balzaminiu actu suteiks patiekalams gurmanišką ir prabangų skonį! Charakteringas virintos vynuogių misos aromatas puikiai tinka gardinti mėsos, paukštienos, makaronų patiekalus bei desertus.

Sudedamosios dalys: virinta vynuogių misa, balzaminis actas (vyno actas 62%, virinta vynuogių misa, dažiklis – karamelizuotas sirupas), modifikuotas krakmolas. Sudėtyje yra sulfitų.

butelis

Talpos:

300ml / 560ml.

Laikymo sąlygos:

0 °C - +25 °C temperatūroje.

Padažo su balzaminiu actu panaudojimas

Makaronų patiekalams gardinti

Žuvies, mėsos gardinimui

Salotoms, užkandžiams gardinti

Sūriui, omletui, desertams gardinti