Ingredientai:
570 ml „Bajoriškių“ spirito acto su prieskoniais
1 galvutė česnako
25 gr uoginės paprikos
10 ml ( 2 arbatiniai šaukšteliai ) sojų padažo
10 ml ( 2 arbatiniai šaukšteliai ) pomidorų padažo
Paruošimo būdas:
Į „Bajoriškių“ spirito actą su priskoniais sudėkite vieną galvutę supjaustyto česnako, uoginės paprikos, įpilkite sojų padažo ir pomidorų padažo. Supilkite į švarų butelį ar stiklainį ir palaikykite mišinį 4 savaites, o tada iškoškite ir supilstykite į švarius sandariai uždaromus butelius. Tokį actą galite pasiimti į turistinį žygį, juo gardinti mėsą ar žuvį kepamą ant laužo, salotas. Galima mėsą pamarinuoti šiuo actu prieš kepant.
Skanaus!