Kokybė

Mūsų įmonė kokybei skiria daug laiko ir demėsio.
Nuolat tobuliname ir modernizuojame gamybos procesus bei savo žinias. Naudojamos tik visus kokybės reikalavimus atitinkančios žaliavos
Actas gaminamas įmonėje naudojant 2 fermentacijos metodus: pirmas „tradicinis“ – tai fermentacijos procesas, kai etilo alkoholio rauginimas vyksta fermentatoriuose, pripildytuose buko medienos drožlių, ant kurių prisitvirtina acto rūgšties bakterijos, kurios vartodamos deguonį, etilo alkoholį surauginą į actą.
Antras - tai „giluminis“ metodas, kuris šiandien yra moderniausias acto fermentacijos metodas. Jo metu naudojama galinga aeracijos sistema, kuri tolygiai ir nepertraukiamai paskirsto deguonį fermentatoriuje, tokiu būdų acto bakterijos formuojasi skystyje. Šiuo metodo pagalba galima pasiekti daug didesnį fermentacijos našumą bei žymiai didesnę acto rūgšties koncentraciją, t.y. 20%.
Šiuo metu įmonė dirba pagal RVASVT sistemą, kuri yra pagrįsta trimis pagrindiniais principais
1. Pavojaus ir rizikos nustatymu, identifikavimu ir analize; 
2. Rizikos veiksnių pasireiškimo tikimybės ir pavojaus vartotojo sveikatai rimtumo įvertinimu;
3. Pavojų ir rizikos valdymu;
Šiuo metu įmonė ruošiasi sertifikuotis FSSC 22000 kokybės sistema. Tai tarptautiniu mąstu pripažinta maisto saugos valdymo sertifikavimo sistema.